Op & Overslag

Voor de regio Nijmegen – Arnhem is de loswal Westkanaaldijk van Daanen Shipping & Logistics B.V. een regelrechte aanwinst op het gebied van multi-modaal weg- en watertransport. Flexibiliteit, veelzijdigheid en professionele dienstverlening zijn onze trefwoorden. U vraagt en wij laden of lossen. Alles van bulk- of stuk goederen tot containers. Bij Daanen Shipping & Logistics kunt u uw goederen laten overslaan en opslaan. Wij wegen en zorgen voor een integrale logistieke begeleiding en afhandeling van uw bedrijf naar het magazijn van uw klant.

Opslag

U kent het probleem: “waar laat ik tijdelijk mijn goederen?” Goed om te weten dat Daanen Shipping & Logistics over één loods beschikt met een totaal van 1200 m2 vloeroppervlak en 6 meter opslag hoogte. De loods is uitstekend geschikt voor de tijdelijke opslag van pallets, stukgoed en bulk-lading. Ook buiten is er voldoende ruimte van ongeveer 6000 m2 in totaal.

Uw kostbare materialen worden door ons met zorg omringd. De terreinen zijn omheind en hebben voldoende beveiliging tegen inbraak.

Overslag

Dankzij onze loswal Westkanaaldijk, worden er per jaar vele duizenden vrachtwagenkilometers uitgespaard. Dat is goed voor de economie en zeker voor het milieu. De loswal laat binnenvaartschepen en coasters met een diepgang van 3,75 meter toe. De 180 meter lange kade ligt aan het Maas-Waal kanaal. Onze tweede kade van 65 meter lang is gevestigd in de eerste kanaalhaven van Nijmegen.

Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat het lossen en laden van schepen, snel en efficiënt te verzorgen. Desgewenst denken wij mee in bedrijfsprocessen en overslag activiteiten. Flexibiliteit is ons sleutelwoord.

  • Home
  • Op & Overslag